Bostadsrätter - SLUTSÅLT

Lediga lägenheter & Priser
Bostadsrättsföreningens hus är den största i kvarteret och är placerat längst söderut i kvarteret längs med Södra Kungsgatan. Där finns totalt 45 lägenheter varav en 1 rok är en övernattningslägenhet som kan hyras ut till gäster som kommer på besök.

På markplanet finns åtta lägenheter som närmast kan beskrivas som bokaler. Dessa är bostäder men de är öppnare mot gatan med stora glasytor, hög takhöjd och en extra dörr ut mot gatan. Dessa kan användas för dem som vill ha verksamhet hemma. T ex en frilansande journalist, revisionsbyrå eller liknande. Men det går naturligtvis lika bra att bo där precis som vilken vanlig person eller familj som helst!

Lägenheter på första plan har alla uteplatser mot innergården. Övriga lägenheter uppåt har balkonger. De lägenheter som har ingång mot innergården har dessutom en entrébalkong. Allra längst söderut finns en lokal som kan användas av bostadsrättsföreningen som t ex mötesrum och festlokal.

I källaren finns ett garage placerat där det finns ett begränsat antal platser för både bostads – och hyresrätternas bilar samt två bilpoolsbilar. Garageplatser tecknas separat mot en avgift på 1200 kr/månad. Ange i intresseanmälan om P-plats önskas. Tilldelning av P-platser kommer att ske i den ordning som bokningsavtalen tecknas. Vid önskemål om laddningsstationer för elbilar kommer även detta att installeras i garaget.

Förråd är placerade i källaren samt på plan 4 och 5. Plan 5 är det högsta planet. Största delen där utgörs av en ca 300m² stor takterrass med utekök, pergola, inglasat uterum, växthus, solplatser, bänkar och bord. Förutom all växtlighet förstås och utsikten åt alla väderstreck. Här kan flera grupper och enskilda vistas samtidigt då det finns gott om plats både för större sällskap och avskildhet. Det inglasade uterummet gör det möjligt att förlänga säsongen då man kan sitta där under ruskiga och blåsiga dagar. Längre söderut är taket täckt av solceller – som förser byggnaden med el.

På den gemensamma innergården finns odlingslotter till uthyrning för de boende i bostadsrätterna.

Samtliga yttertakytor kommer att beläggas med sedumgrästak.

Basutbud TV från GavleNet ingår i bostadsrätten. Bredband, telefoni och ev. fler TV-kanaler tecknas separat. Fiber från GavleNet kommer vara indraget i huset.

Byggnaden avses att miljöklassas enligt miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad nivå Silver.

Planerad inflyttning juli 2018.

I filerna till höger finns också planlösningar över varje lägenhet samt ritning över takterass och garage.
 

Rumsbeskrivning

Detta är en beskrivning vad som ingår i standardutförande av lägenheterna.

 Antal lägenheter

Antal rum

 5 st 1 rok
8 st 2 rok
1 st 2,5 rok
21 st 3 rok
8 st 4 rok
1 st 5 rok

Planritningar

Bostadsrätter hus 6
Takterrass hus 6
Garage


 Rum

Golv

Väggar

Tak

 Hall  Ekparkett, klinker  Tapet  Målning
 Kök  Ekparkett  Tapet, stänkskydd av kakel  Målning
 WC/Dusch  Klinker  Kakel  Målning
 Övriga rum  Ekparkett  Tapet  Målning

Inredning i kök

Köksinredning av vita släta luckor, bänkskivor i laminat. Köksfläkt, kyl & frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, microvågsugn.

Inredning i WC / Dusch / Tvätt

Vikbar duschhörna av glas, badrumsskåp med belysning/uttag, Förberett med plats för tvättmaskin och torktumlare, vattenburen handdukstork med elpatron.

Inredning i övrigt

Genomgående golvsocklar i ek, skåpinredning i sovrum och hall, fönsterbänkar vid samtliga fönster.